La sèrie de forns Easy Air està disponible en versió gas o elèctrica, poden cuinar amb convecció, amb vapor, mixt convecció-vapor, convecció amb humidificació i amb *deshumidificación, amb sonda i mantenir a temperatura.

SINF 0416 EUROFRED 170906 Noti
Easy Air de *Giorik: extrema versatilitat per als professionals en pastisseria i gastronomia

Barcelona, 6 de setembre de 2017.- Cuinar no ha estat mai tan fàcil. Els forns combinats Giorik EasyAir posen la tecnologia al servei de la millor gastronomia i pastisseria, facilitant el treball en cuina i en l'obrador, automatitzant l'elaboració dels plats, sense renunciar a la creativitat ni a la màxima qualitat. Els nous forns, disponibles en versió gas o elèctrica, poden cuinar amb convecció, amb vapor, mixt convecció-vapor, convecció amb humidificació i amb deshumidificació, amb sonda i mantenir a temperatura.

La família EasyAir permet que l'usuari minimitzi els temps de treball i prou un sol gest per engegar les receptes preferides. El forn, ofereix la possibilitat de memoritzar fins a 9 programes de cocció, que es poden seleccionar entre els predefinits configurats pel partner italià d'Eurofred o creats ad hoc en el forn introduint paràmetres personalitzats, que s'activen directament des de la finestra OneTouch amb un simple toc.

Extrema versatilitat en gastronomia i pastisseria

EasyAir és perfecte per a la gastronomia gràcies a la possibilitat de cuinar amb convecció, amb vapor i amb cicle mixt convecció/vapor a més del fumat. Gràcies a la funció manteniment/maduració, permet a més la cocció lenta de rostits de gran grandària. L'elevada intuïció del panell de control touch screen permet també molts programes de cocció precarregats.

En pastisseria, EasyAir la uniformitat de la cocció està garantida per un ventilador de 3 velocitats amb inversió automàtica de la rotació. La versió touch screen integra els principals programes de cocció de pa i pastisseria. A més, gràcies als seus separadors bivalents GN 1/1 i EN 600x400 (amb intereix de 74 mm) substituïbles amb separadors EN 600x400 amb intereix de 80 mm, resulten ideals per a la pastisseria.

Control digital

Els nous forns poden equipar un sistema de control tipus touch screen de 5 polzades de gràfica intuïtiva i disseny innovador. El control touch screen permet utilitzar programes de cocció precarregats, receptes carregades mitjançant clau USB, programes amb nou fases de cocció, regulació de la humitat relativa en càmera, tres diferents velocitats de ventilació, cocció amb sonda d'agulla i cocció a baixa temperatura amb delta T.

S'ofereixen també amb el tradicional panell electromecànic en tres diferents versions: de convecció sense humidificador, de convecció amb humidificador i dues velocitats i mixt convecció/vapor amb humidificador i dues velocitats.

Gràcies al nou Rack Control, EasyAir permet la cocció de diferents aliments al mateix temps en diversos nivells. A més, amb EasyService, una nova funció del Rack Control, és possible servir tots els plats al mateix moment.

Control d'humitat

El sistema únic de control de la humitat dels forns EasyAir, permet monitorizar de forma constant la situació climàtica dins de la càmera de cocció i intervenir ràpidament per mantenir cada vegada el nivell d'hidratació correcta.

L'evacuació de la humitat es produeix a través d'una vàlvula de papallona que permet extreure, gràcies a un sistema d'aspiració de l'aire, l'excedència de la càmera de forma ràpida i completa. Aquesta vàlvula s'obre només quan és necessari, eliminant d'aquesta forma pèrdues de calor inútils.

Opció autorentat

Els forns EasyAir de Giorik de la versió Touch inclouen l'opció de sistema de rentat automàtic de la càmera del forn. El sistema preveu tres programes de rentat en funció de les necessitats específiques: soft, normal i hard. El rentat automàtic garanteix la màxima higiene de la càmera de cocció amb el mínim consum d'aigua.

Sobre Eurofred

Eurofred distribueix marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, ISA, Technoblock i Giorik, entre unes altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als quals ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

EUROFRED
Nathalia Acevedo, Directora de Comunicación Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Tlf: 934199797

GPS Imagen y Comunicación
Mª José Álvarez Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Tf: 63007403
Itsaso Zunzunegui Urquizu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Tf: 633055698

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0416_EUROFRED_170906.pdf)SINF_0416_EUROFRED_170906.pdf[ ]680 kB