Madrid, 2 de gener 2018

A fi d'adaptar-se més ràpidament a les noves exigències del mercat, buscant una major proximitat als usuaris professionals i del sector de bricolatge, la divisió d'Eines Elèctriques de Bosch a Espanya i Portugal ha realitzat els següents nomenaments amb efectivitat des de l'1 de gener de 2018.

Alberto Martínez Reguero, director de la divisió d'Eines Elèctriques per a Espanya.
Jesús Martínez Molina, director de la divisió d'Accessoris per a Espanya i Portugal, i al seu torn director de la divisió d'Eines Elèctriques per a Portugal.
Detlev Biehl, que des de l'any 2011 ha estat el director general d'Eines i Accessoris per a Espanya i Portugal, a partir de l'1 d'abril 2018 es traslladarà al Regne Unit com a responsable de la Divisió d'Eines en aquest país. Fins al seu trasllat a Gran Bretanya, Biehl romandrà a Espanya col·laborant en el traspàs de funcions.

Amb aquests nomenaments, Bosch Espanya i Portugal s'adapta a la transformació de l'estructura de vendes que Bosch està duent a terme en la resta d'Europa. Es tracta d'una nova estructura organitzativa que s'ajusta millor a les noves tendències de compra dels usuaris i als nous canals de vendes que actualment ofereix el mercat. Per aquest motiu, com a conseqüència de l'entrada en vigor de la nova estructura deixen d'existir les figures dels directors de canal de vendes i del director general d'Eines Elèctriques per a Espanya i Portugal, sent les divisions d'Eines i Accessoris directament responsables del negoci, en contacte directe amb la distribució i els usuaris, i reportant directament a les adreces centrals d'Alemanya i Suïssa, respectivament. Amb aquesta nova estructura, Bosch aposta una vegada més per potenciar una major proximitat a la distribució i a l'usuari, creant un major dinamisme i agilitat en l'estructura de vendes.

Amb els citats canvis en l'estructura comercial d'Eines Elèctriques Bosch per a Espanya i Portugal, la responsabilitat de la divisió en tots dos països recau, a partir d'ara, en Alberto Martínez i en Jesús Martínez, tots dos amb una dilatada experiència professional en el Grup Bosch, al capdavant de diversos llocs de responsabilitat. Alberto va començar com a responsable de grans comptes i durant els últims 15 anys ha exercit com a director de vendes del canal modern per a Espanya i Portugal; mentre que Jesús Martínez va començar la seva carrera professional com a director de la divisió de Petits Electrodomèstics de BSH i, en els últims 15 anys ha ocupat el lloc de director de vendes del canal tradicional per a Espanya i Portugal.


Bosch és líder mundial del mercat d'eines elèctriques i accessoris amb una facturació global de més de 4.500 milions d'euros amb les marques Bosch i Dremel. D'aquesta xifra, la divisió d'Accessoris va aportar uns 1.300 milions d'euros amb les marques Bosch, Hawera, SIA i Freud.

SINF 0442 BUDERUS 180102

Peu de foto: Alberto Martínez, Detlev Biehl i Jesús Martínez (d'esquerra. a dta.)
mostren els trofeus de vendes 2017, que els van ser lliurats el
desembre passat a la seu central d'Eines Elèctriques Bosch, en Leinfelden
(Alemanya) corresponents a Bosch Portugal i Bosch Espanya per haver estat els
dos països amb major creixement en eines elèctriques, d'Europa.