L'eina de Fujitsu, ideal per a hotels i grans edificis, xequeja i analitza instal·lacions de VRF de fins a 400 unitats interiors i 100 exteriors podent detectar la més mínima anomalia que es produeixi de forma remota. L'emmagatzematge de dades de funcionament en el PC permet l'accés a aquests fins i tot no estant en la instal·lació.

SINF 0414 EUROFRED 170904 Noti

 

Barcelona, 4 de setembre de 2017.- Eurofred ha llançat Service Tool, un nou servei de suport per als sistemes VRF de Fujitsu, que ofereix potents funcions d'anàlisis i monitoratge en les tasques d'instal·lació i manteniment d'aquest tipus d'instal·lacions via PC.

Service Tool és capaç de xequejar i analitzar fins a 400 unitats interiors i 100 exteriors podent detectar la més mínima anomalia que es produeixi en els sistemes de forma remota. L'emmagatzematge de dades de funcionament del sistema en el PC permet l'accés a aquests fins i tot no estant en la instal·lació. Això fa que Service Tool sigui especialment apte per a hotels i grans edificis ja que el programari pot connectar-se en qualsevol punt de la xarxa a través d'un adaptador USB i les dades emmagatzemades es poden consultar en manera offline. Mitjançant l'eina una mateixa empresa que es dediqui al manteniment pot controlar diferents d'instal·lacions de diferents punts geogràfics.

Revisió mèdica automàtica i suport tècnic / manteniment de forma remota

Una vegada instal·lat el programari, Service Tool de Fujitsu realitza una revisió mèdica automàtica que inclou alertes en cas d'anomalies. La seva funció d'autodiagnòstic periòdic verifica si els valors dels diferents sensors dels sistemes connectats són correctes i si escau, emet un informe. El sistema, a més, permet compartir la pantalla local amb especialistes situats en un altre lloc. Aquesta informació es pot compartir en temps real amb el servei tècnic en manera presencial en cas d'anomalies i, també a través de xat online. El sistema pot oferir fins a tres tipus de valors per cada sensor i ofereix múltiples gràfics en funció de cada situació, que simplifiquen en anàlisi i la presa de decisions.

Service Tool és un dels cursos monogràfics impartits en Eurofred Academy, el centre de formació de Eurofred on la companyia imparteix cursos teòrics i pràctics de forma gratuïta per a professionals del sector ja siguin arquitectes, enginyers, instal·ladors, constructors. En el mateix, mitjançant el sistema Service Tool connectat a diferents instal·lacions reals, els professionals del sector poden coneixen el funcionament de l'eina i els seus potents característiques.

SINF 0414 EUROFRED 170904 Noti 1

Sistema VRF de Fujitsu instal·lat en un hotel localitzat a Barcelona

Para más información:

Nathalia Acevedo, Directora de Comunicación Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Tlf: 934199797
Maria José Álvarez, GPS Imagen y Comunicación Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./ móvil. 630074039
Itsaso Zunzunegui, GPS Imagen y Comunicación Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./ móvil. 633055698

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0414_EUROFRED_170904.pdf)SINF_0414_EUROFRED_170904.pdf[ ]677 kB