Les unitats triades per a aquest projecte de remodelació han estat tres equips autònoms aire-aire: un ACHIBA 301 de la sèrie Mosaic Inverter, un ACVBA 501 i un ACVBA 701. 

El Mosaic Inverter ACHIBA és un equip autònom compacte de construcció horitzontal, dissenyat per ser instal·lat a l'interior del local a climatitzar i es caracteritza per oferir una gran flexibilitat en instal·lació. Gràcies a l'ocupació de la tecnologia Inverter, destaca per oferir alta eficiència, màxim estalvi i confort al servei de la rehabilitació energètica en el sector comercial.

Els ACVBA 501 i 701 són equips autònoms compactes aire-aire de construcció vertical, adequats per operar acoblats a una xarxa de conductes de distribució d'aire. Ofereixen màxima flexibilitat per a la climatització per conductes de locals comercials.

La fàbrica Michelin de Valladolid compta amb al voltant d'1.700 treballadors, ocupa una superfície total de 756.000 metres quadrats i té una capacitat de fabricació de 83.900 tones. En la planta es realitzen activitats per al sector agrícola, turisme, renovat de camió i semiacabats. Conceptes com la seguretat, l'ordre, la neteja, el compromís amb el medi ambient i la mobilitat sostenible. han permès l'èxit de la planta en aquestes 4 dècades.

El projecte del Centre d'Atenció a Immigrants i Refugiats de la Creu Vermella a Madrid s'organitza en dos serveis: Atenció Social a Immigrants i Atenció Social a Sol·licitants d'Asil i Refugiats. Aquests serveis conflueixen en el procés d'adaptació i inclusió social d'aquest col·lectiu.

 

SINF 0439 HITECSA 171220 1