SINF 0410 EUROFRED 170720 Noti

Serie Slide LT i Serie LMC

Barcelona, 20 de juliol de 2017.- Màxim confort en la llar, òptim rendiment, neteja i desinfecció en l'ambient, sota consum energètic... i, per descomptat, tecnologia punta, són algunes de les característiques més destacades dels equips Split Inverter de Fujitsu, creats per oferir una experiència de climatització òptima per a la llar.

La sèrie LT i LMC de Fujitsu són les gammes més premium del catàleg, convertint-se en veritables exemples del perquè del lideratge de la marca japonesa en climatització.

Destaquen pel seu cuidat disseny, eficiència energètica, sota nivell sonor, millorat gràcies a la funció “Low Noise”, que s'activa des del comandament i permet una reducció del nivell sonor de la unitat exterior de 3 dB. Inclouen també la funció “Human Sensor”, un sensor de moviment que detecta la presència de persones en una estada i regula automàticament el funcionament de la unitat a les necessitats reals. Aquest sistema permet reduir el consum obtenint un màxim estalvi energètic (models Slide LT).

Slide LT: un split de disseny elegant i contemporani

La sèrie *slide *LT de *Fujitsu, és el model “*Premium” per excel·lència de *Fujitsu. Disponible en dues potències (2500W i 3.500W en fred I 3.200 W i 4.000W en calor) es converteix en un element decoratiu més, gràcies al seu elegant i discret disseny, així com les seves dimensions ultra compactes. A més del seu estil avantguardista, la sèrie *Slide *LT és sinònim de silenci i d'estalvi energètic, gràcies a la seva classe energètica A+++, la més elevada del mercat. Compta amb un consum mínim de fins a un 40% menys respecte a altres sistemes no *Inverter, gràcies, entre altres funcions, al *Human Sensor o detector de moviment que incorpora.

Split paret LMC: estrena disseny ultracompacte

El Split de Paret Inverter LMC destaca pel seu disseny ultracompacte, amb només 204 mm de profunditat i per la facilitat del seu manteniment, gràcies al seu frontal extraïble i rentable. Inclou un evaporador d'alta densitat que aconsegueix la màxima eficiència.

L'equip pot treballar durant 20 minuts en condicions de màxim cabal d'aire i màxima velocitat del compressor, oferint la seva màxima potència per aconseguir una ràpida refrigeració o calefacció, aconseguint en nivell de confort òptim de l'estada en un temps rècord. Disposa també de funció “Low Noise” per a la unitat exterior, que s'activa des del propi comandament. El model LMC s'ofereix en 4 configuracions amb potències que van de 2.000 a 4.000 W en manera freda i de 3.000 a 5.000 W en manera calefacció.

Sobre Eurofred

Eurofred distribueix marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, ISA, Technoblock i Giorik; entre unes altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i *Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als quals ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

Per a més informació:

Nathalia Acevedo, Directora de Comunicació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Tèlefon. 934 199 797

Maria José Álvarez, GPS Imatge i Comunicació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. mòbil. 630074039

Itsaso Zunzunegui, GPS Imatge i Comunicació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  mòbil. 633055698

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0410_EUROFRED_170720.pdf)SINF_0410_EUROFRED_170720.pdf[ ]139 kB