SINF 0405 HAGER 170707

Hager, el fabricant europeu de material elèctric, presenta la seva nova gamma de caixes de distribució, vega sèrie VB. Aquesta nova sèrie de muntatge en superfície, constitueix una solució idònia en instal·lacions d'habitatge d'electrificació elevada i quadres de serveis comuns en edificis residencials col·lectius. Les seves característiques la fan també perfecta per al petit terciari. ja que permet la instal·lació de caixa modelada fins a 125 A, compta amb una distància de 150mm entre perfils DIN en xassís extraïble, i és enlazable vertical i horitzontalment.

El seu disseny mostra les bones idees proposades pels instal·ladors en el conegut programa ‘Voice of the customer’ de hager i compilades pel prestigiós dissenyador industrial Erwin Van Handenhoven. L'equip d'enginyers de Hager va materialitzar el resultat, harmonitzant practicidad amb estètica.
És el disseny ben fet, al servei d'una solució compacta.

Aquesta nova caixa s'integra en tot tipus d'espais amb les seves textures delicades i línia neta i depurada. Això prestigiará les més sofisticades creacions concebudes per arquitectes, decoradors i interioristas. A partir d'ara, el quadre elèctric ja no s'ocultarà.

Posem a les seves mans la nova vega, sèrie VB. Pur disseny hager...en primera persona.

Dades tècniques: IP30 sense porta, IP40 amb porta. IK07, Intensitat nominal: 125 A,
Tensió d'aïllament : 400 V c.a. 50/60 Hz Material plàstic.
Resistència al foc, prova del fil incandescent : 650ºC segons UNEIX 60695-2-1. Xassís modular extraïble. Distància entre perfils DIN, 150mm
Capacitat: fins a 72 mòduls, ampliable mitjançant enllaços entre caixes.
La gamma és conforme a la norma UNEIX EN 61439-1, -3, en aplicacions terciàries i a UNEIX EN 60670-24, per a entorns residencials.
Conforme a les directives ROHS i WEEE.

Més informació: www.hager.es/vega