La fira celebrada els dies 23 i 24 a València, ha estat organitzada pel Departament de Suport a les Activitats sobre el Terreny amb la col·laboració dels Ministeris d'Afers exteriors i d'Economia.

SINF 0429 ORKLI 171030 Noti
L'objectiu d'aquesta iniciativa és ajudar a modernitzar la tecnologia emprada per les missions de Paz i Seguretat de les Nacions Unides amb el suport d'empreses estrangeres i nacionals. En aquesta edició de la fira han presentat els seus productes 94 empreses, 22 d'elles espanyoles, que han mostrat les últimes tecnologies a les àrees de protecció, vigilància permanent i mobilitat de campaments, connectivitat i sistemes d'energia i desplegament ràpid.

ORKLI, present en la fira, ha presentat el seu sistema solar forçat OKSOL, únic al mercat, com una solució que respon totalment a les necessitats que les missions de pau de les Nacions Unides es troben a l'hora de generar aigua calenta sanitària als centres de refugiats de tot el món.

L'autonomia del OKSOL i el seu alt rendiment han estat elements que han acaparat l'atenció dels responsables de Nacions Unides.

En paraules de Beñat Zudaire, Director Comercial de ORKLI, “ha estat una gran oportunitat per mostrar el nostre potencial i ser una alternativa per a les necessitats que les Nacions Unides tenen en la seva activitat diària”.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0429_ORKLI_171030.pdf)SINF_0429_ORKLI_171030.pdf[ ]108 kB