Adisa Heating Sèries ha estat la marca triada per climatizar el Centre d'Atenció a Immigrants i Refugiats de la Creu Vermella a Madrid. Les unitats triades han estat un RT4.75 amb dues calderes de condensació ADI CD 70 i amb acumulació i solar integrats per a la producció d'aigua calenta sanitària. A més s'han instal·lat 26 Captadors Solars ADISOL HN 2.6, per alimentar el sistema solar integrat en l'equip.

Els Roof Top de Adisa són equips autònoms de generació de calor per instal·lar en exterior. Amb potències fins a 3.620 kW en una sola carcassa, estan equipats amb calderes a gas ADI d'alta eficiència energètica. Gràcies al seu disseny hidràulic flexible, adaptable a les necessitats de la instal·lació, a la seva estructura autoportant, a les seves dimensions i pesos compactes, són la solució ideal en els projectes de rehabilitació o obra nova, ja que permeten el màxim aprofitament de la superfície útil construïda, sense necessitat de reforçar estructures, amb importants estalvis en costos i temps d'instal·lació.

 

SINF 0437 HITECSA 171120 Notis

 

Estan equipats amb calderes d'alta eficiència ADI CD, generadors a gas de condensació modulantes, en acer inoxidable, amb un rendiment estacional fins a 108% i amb potències des de 71 fins a 904 kW, en dimensions compactes i pesos reduïts. Compleixen amb els requisits d'eficiència energètica corresponents a la Directiva Europea Ecodiseño (ErP).

Els captadors solars plànols horitzontals ADISOL HN 2.6 , d'alta eficiència energètica, estan proveïts d'absorbidor en alumini soldat per làser a tubs de coure, amb una òptima transferència de calor, i tractament altament selectiu mitjançant una oxidació metàl·lica de titani de la superfície, realitzat al buit. La carcassa en perfil d'alumini anoditzat, embotit en una sola peça, confereix una major qualitat, robustesa i eficiència. El seu muntatge és ràpid i senzill gràcies a uns ràcords d'interconnexió entre captadors.

El projecte del Centre d'Atenció a Immigrants i Refugiats de la Creu Vermella a Madrid s'organitza en dos serveis: Atenció Social a Immigrants i Atenció Social a Sol·licitants d'Asil i Refugiats. Aquests serveis conflueixen en el procés d'adaptació i inclusió social d'aquest col·lectiu.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0437_HITECSA_171120.pdf)SINF_0437_HITECSA_171120.pdf[ ]87 kB