Barcelona, 13 de novembre de 2017.‐ Daitsu presenta un nou purificador d'aire eficaç i saludable, que elimina el 99,97% de la pols i el 100% del fum del tabac i de les males olors.

L'equip és capaç de generar gairebé un milió i mitjà d'ions per centímetre cúbic en funció torbo, per proporcionar un aire pur i respirar millor en les nostres llars. Així mateix, és molt silenciós, de fàcil maneig i els diferents programes se seleccionen senzillament amb el comandament a distància. A més és altament acurat amb el medi ambient, ja que té un baix consum energètic.

És important assenyalar que té 3 nivells de filtració amb un prefiltre, un filtre HEPA i un filtre de carbó actiu, que garanteixen l'eliminació i destrucció d'estructures moleculars de materials nocius com el fum de tabac o l'aire produït per la contaminació de cotxes, mascotes, productes desinfectants i gasos metàl·lics entre uns altres. És tan potent que elimina de forma radical partícules més petites que la pols.

SINF 0438 EUROFRED 171120

Entre els seus avantatges està que ofereix a les llars i oficines aire net 100%, per poder eliminar problemes tan comuns avui dia com poden ser la sequedat, picor, llagrimeig, coïssor o tos seca, entre d'altres. A més és un gran suport per a la neteja de la llar.

Segons dades de l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene del Treball en les llars i el treball vivim en ambients contaminats en una proporció que se situa entre un 58% i un 78%. Amb la qual cosa, la purificació de l'aire en interiors s'ha convertit en una màxima especialment per temes d'extrema sequera com el qual vivim avui dia i per què durant l'hivern ventilem menys a causa de l'estalvi en calefacció.

Sobre Eurofred
Eurofred és un líder destacat en la distribució de marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, ISA, Technoblock i Giorik, entre unes altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als quals ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

Per a més informació: EUROFRED
Nathalia Acevedo, Communications & Corporate Social Responsability Director Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
TF: 934199797

GPS Imagen y Comunicación Mª José Álvarez Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tf: 630074039

Allison Castillo Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Tf: 633005698

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0438_EUROFRED_171120.pdf)SINF_0438_EUROFRED_171120.pdf[ ]139 kB