Orkli d'acord al seu pla d'expansió internacional reforça el seu equip comercial amb l'objectiu d'ampliar la seva presència comercial i així estendre el negoci de calefacció internacionalment.

Orkli, empresa líder en el sector del confort, recentment acaba de fer públic el nomenament de Marta San Román com a nova Directora Comercial Internacional.
Amb la seva incorporació, i seguint les directrius del nou pla estratègic 2017-2020, Orkli reforça el seu equip internacional amb l'objectiu d'incrementar la seva presència en els principals mercats internacionals amb la seva àmplia oferta de sistemes i serveis.

Marta San Román, de formació Llicenciada en Físiques, arriba a Orkli amb un gran coneixement dels mercats internacionals i una àmplia i dilatada experiència en el món de la distribució.
Aquest nomenament consolida el posicionament de Orkli com una veritable empresa internacional i amb una gran capacitat per oferir de manera global, productes i serveis orientats a la millora de l'eficiència energètica.