Madrid, 14 de novembre de 2017.- Daikin, multinacional japonesa líder en l'àmbit de la climatització, reobre el seu centre de formació a Getafe. La sala on s'imparteixen els cursos ha estat redissenyada d'acord amb l'actual línia de disseny corporatiu de la companyia, així com el showroom amb equips Daikin en funcionament, on es realitza la part pràctica dels cursos.

SINF 0436 DAIKIN 171114 Noti1
Aquest ha estat el primer pas del nou departament de Formació i Desenvolupament Corporatiu (T&CD) que s'ha creat recentment dins de la companyia que el seu objectiu és enfortir el desenvolupament personal i professional dels seus empleats i clients, així com potenciar el desenvolupament de negoci de la companyia.

D'acord amb el compromís continu de la signatura de climatització per la innovació per mantenir-se a l'avantguarda del sector, Daikin, aposta pel capital humà creant un nou departament específic amb l'objectiu de convertir la formació en el camí que expandeixi la seva estratègia de diferenciació, així com reforçar el coneixement de la tecnologia que suporten els productes Daikin.

Al comandament d'aquest nou departament està Paloma Sánchez-Cano com Training & CD Sènior Manager, que continuarà també amb les seves funcions de Màrqueting Manager com fins ara. A més el departament estarà format per un comitè consultiu format pels managers dels principals departaments de Daikin Espanya.

SINF 0436 DAIKIN 171114 Noti2


En paraules de Paloma Sánchez-Cano: “La formació no va a canviar el mercat, va a canviar a les persones que ho faran, per això, és essencial una formació contínua tant per als nostres clients com per a l'equip que formem Daikin, només així es comprendrà el nostre producte, es transmetrà de la forma adequada i arribarà als nostres consumidors finals”.

La companyia està desenvolupant un detallat calendari de cursos per formar a un ampli nombre de professionals del sector. A més, s'està construint una pàgina web que gestionarà directament aquest nou departament per triar les temàtiques, dates i horaris dels cursos, podent seleccionar el que es desitgi. La temàtica dels cursos abastarà totes les àrees de producte: domèstic, Sky Air, Calefacció, VRV, enfriadoras, climatizadores i fan coils.

Amb la creació del nou departament, Daikin a més vol dur a terme plans integrals de formació centralitzant en aquest departament la seva definició, implementació i seguiment.

Sobre Daikin

Daikin és en l'actualitat el proveïdor capdavanter en solucions integrals de climatització. Com a resultat de la seva nova estratègia de diversificació més d'acord amb un mercat en ple canvi, a més d'“Aire condicionat”, comprat en el qual és líder indiscutible, ha ampliat la seva oferta penetrant en nous mercats: Calefacció, Refrigeració i Sistemes Hidrònics (refredadores, climatizadores i fan coils). La companyia va començar a operar a Espanya en 1982, donant resposta a la creixent demanda d'equips de climatització d'alta qualitat que es donava tant a Europa com al nostre país. En aquest temps, s'ha convertit en una de les filials de vendes més importants de la signatura japonesa. Avui dia, Daikin ofereix una àmplia cobertura de solucions i serveis en tot el territori nacional. Vuit delegacions són les encarregades de portar els seus productes a qualsevol punt de la geografia nacional. Daikin Industries és un símbol de cooperació entre Orient i Occident en atendre les necessitats dels nostres clients a través de 81 oficines i 38 plantes de producció (8 en USA, 10 a Europa i 20 a Àsia)

 http://www.daikin.es

Telèfon: 901 101 102

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0436_DAIKIN_171114.pdf)SINF_0436_DAIKIN_171114.pdf[ ]23 kB