Els nous forns intuïtius del partner italià de Eurofred ofereixen al professional una extrema versatilitat en pastisseria i gastronomia. La sèrie de forns Easy Air està disponible en versió gas o elèctrica, facilitant el treball en cuina i obrador.

“Fes Daikin” i porta't fins a 100€ en adquirir una bomba de calor La companyia llança una nova edició del seu particular “Pla Renove” que estarà actiu entre l'1 d'octubre i el 30 de novembre.

L'eina de Fujitsu, ideal per a hotels i grans edificis, xequeja i analitza instal·lacions de VRF de fins a 400 unitats interiors i 100 exteriors podent detectar la més mínima anomalia que es produeixi de forma remota.

Eurofred redueix les emissions de CO2 en la logística millorant la rapidesa i qualitat en el servei. La companyia mou al voltant del milió d'unitats lliurades a l'any. El 95% dels lliuraments a client arriben en termini.

Disseny, eficiència i silenci amb la sèrie LT i LMC de Fujitsu. Ambdues sèries són les més avançades del catàleg de la marca japonesa, proporcionant el més alt nivell de confort i eficiència energètica. Òptim rendiment, neteja i desinfecció en l'ambient, sota consum energètic...

Legrand informa: Presentació del nou Sensor AUTO un Control per Aire Condicionat, excel·lent solució que permet un gran estalvi d'energia. El nou sensor de CP Electronics es un detector per a montaje en superfície que controla l'aire condicionat (AC).

El catàleg compta amb una àmplia gamma d'equipament que aposta, entre altres aspectes, pels refrigerants naturals de baix impacte ambiental i les solucions integrades a la normativa vigent F-GAS.

Selectivitat & Associació - XL PRO3 Tool - El programa de Legrand permet conèixer els límits de selectivitat i filiació entre diferents dispositius de protecció.

Hager, el fabricant europeu de material elèctric, presenta la seva nova gamma de caixes de distribució, vega sèrie VB, de muntatge en superfície.