Continuant la seva estratègia de fortes inversions a Alemanya, Bosch està construint una nova fàbrica de semiconductors a Dresden, Alemania.

Hager, el fabricant europeu de material elèctric, presenta la seva nova gamma de caixes de distribució, vega sèrie VB, de muntatge en superfície.

SAUTER Ibèrica, empresa especialista en sistemes de gestió i eficiència energètica d'instal·lacions, ha renovat i ampliat les funcionalitats del seu servidor Web moduWeb Vision.

Hager, el fabricant europeu de material elèctric, presenta a Espanya el seu nou programari de configuració de quadres elèctrics i gestió de projectes fins a 4.000 A.

El suport de Eurofred ha permès recuperar a prop del 10% dels nens atesos en 2016 al centre de recuperació intensiva d'aquesta ONG en Madoua, Níger.

Legrand Group, especialista global en infraestructures elèctriques i digitals per a edificis, celebra el proper 27 de setembre 50 anys de presència al mercat espanyol.

Disseny, eficiència i gestió intel·ligent defineixen la nova sèrie 3D Airflow Split Cassette Inverter de Fujitsu, comercialitzada per Eurofred.

La tecnología y la innovación de Buderus, marca perteneciente al Grupo Bosch, impulsan soluciones altamente eficaces y adaptadas a todo tipo de necesidades.

Amb el llançament de Airstage J-IIIL de Fujitsu, Eurofred ha ampliat la seva gamma de sistemes Micro VRF (Volum de Refrigerant Variable), amb tres nous models.