Jornada Tècnica Interna RBVAir 72F

Categoria
Jornades ACI
Data
27/09/2018
Lloc
Carrer Camí Vell de Sarrià, 23 (Entresòl)
Telèfon
930 012 260
Correu electrònic
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Lloc web
Adjunt

ACI us convida a la 47a Jornada Tècnica organitzada per RBVAir 72F, sota el títol "Unitats de tractament d'aire per àrees crítiques, normativa i tecnologia". La jornada tindrà lloc el proper dia 27 de Setembre de 2018 a les 18:00h a la Seu d'ACI. 

Garantir una climatització eficaç en espais habitables, és primordial per tal de contribuir en un estalvi energètic i gaudir d'una qualitat de l'aire òptima.Tanmateix, hi ha zones amb usos diversificats on el disseny de les instal·lacions s'ha d'adaptar a les necessitats específiques de l'usuari, cosa que cal tenir en compte a l'hora d'elaborar el sistema de tractament d'aire que s'utilitzarà.

Planificar aquest tipus d'instal·lacions a partir de la normativa actual i l'adaptació de les tecnologies a partir de casos pràctics, seran el fil conductor d'aquesta jornada amb l’objectiu d'oferir diversos models que permetin millorar el rendiment energètic dels edificis que projectem. 

 XXSS 300X200

Si estàs interessat, envia un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tal d'inscriure't en aquesta jornada. Esperem que sigui del seu interès!

 

 
 

Totes les dates

  • 27/09/2018

Proporcionat per iCagenda