Jornada BIM - a càrrec de LG Electronics

Categoria
Jornades ACI
Data
06/03/2018 18:00
Lloc
Camí Vell Sarrià, 23, 08029 Barcelona, España
Telèfon
930 012 260
Correu electrònic
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Lloc web

Jornada BIM - LG ELECTRONICS
EXCLUSIVA PER A SOCIS D'ACI

La jornada començarà amb una introducció a càrrec de TDI enginyers de les necessitats, avantatges i inconvenients del mètode BIM. A més es farà un petit anàlisis del grau d’implementació del modelat BIM a Catalunya en l’actualitat.

A continuació, el Fèlix Moreno, s’encarregarà de presentar les eines que ha anat desenvolupant LG en l’entorn BIM 

  •  Lats Revit: pluggin de Revit que permet insertar les families de productes de climatització de LG en el projecte.També ens ajuda a dibuixar la part de canonades amb els diàmetres correctes i finalment fa un repport amb tota l’informació del projecte. Amb aquest pluggin podem veure si hi ha algun error de disseny i també ens dona el metratge de canonades.

  • Lats Cad: una eina que permet fer un estudi complet del sistema de climatització amb VRF en 2D de cara al complet dimensionat de les instal·lacions de climatització.

  • Lats-HVAC: una eina prevista per al dimensionat de canonades i tots els sistemes de derivació i control associats a la tecnologia VRF.

    Finalment, ens presentaran la seva eina per a selecció en format de psicomètric.

La jornada conclourà amb una petita mostra d’un projecte modelat en REVIT realitzat per TDI amb la col·laboració de LG on es podran observar part de les circumstàncies comentades al llarg de la presentació.

 
The Maps Service is not available.
 

Totes les dates

  • 06/03/2018 18:00

Proporcionat per iCagenda